Російська армія тимчасово вичерпала наступальний потенціал - британська розвідка

Російська армія тимчасово вичерпала наступальний потенціал. Про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії у Twitter.

"Якщо говорити ширше по всій лінії фронту, то Росія проводить одні з найнижчих темпів локальних наступальних дій, які спостерігалися принаймні з січня 2023 року", - йдеться у повідомленні.

Тим не менше останніми днями сили РФ та Групи "Вагнер" зайняли плацдарм на захід від річки Бахмутка в центрі Бахмута.

Минулого тижня річка позначала лінію фронту, однак Збройні сили України продовжують обороняти західну частину міста.

"Російські лідери, ймовірно, намагатимуться відновити наступальний потенціал сил після поповнення особового складу та запасів боєприпасів. Тим часом командири, ймовірно, будуть змушені вибирати між проведенням наступальних операцій і проведенням надійної оборони", - повідомляє Міністерство оборони Великобританії.

Як повідомлялося раніше, російські окупанти завдали 18 авіаційних і 5 ракетних ударів протягом минулої доби, здійснили понад 70 атак на п’яти напрямках фронту.

Статті

Країна
29.03.2024
10:18

У Криму стає страшно: зростає популярність страхування від БПЛА

...Ці виплати ніхто не побачить, тому що немає законодавчої бази: якщо вони страхують від терористичного акту, то має бути рішення про порушення кримінальної справи за відповідною статтею тощо. Все інше – гарні слова та обіцянки, якими годуватимуть.
Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Всі статті