Російська армія накопичує сили під Волновахою - радник мера Маріуполя

Окупанти перекидують живу силу та техніку в бік Волновахи на Донеччині. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко 17 січня.

"Військові переміщення у Маріуполі знов змінили напрям в бік Волновахи. З Новоазовського та Бердянського напряму переважно жива сила та інженерні підрозділи по трасі Маріуполь-Донецьк в бік Волновахи", - пише він.

За його інформаією, зафіксовано факт використання бетоних конструкцій, схожих на секції для багатоповерхівок в облаштуванні фортифікацій на ділянках навколо Волновахи.

"В цілому можна говорити про продовження стягування та накопичення резервів навколо Волновахи та на північному заході Маріупольського району. Досі Вугледар залишається в зоні найбільш вірогідного наступного тиску росіян на півночі Донецької області", - вважає радник.

Андрющенко також зазначив, що в Маріуполі окупанти розпочали розселення офіцерського складу в нових та відремонтованих будинках в Центральному районі міста.

"Найбільша концентрація в районі пр. Металургів та бул. Шевченко, а також в приватному секторі “Новоселовці”, - повідомив радник.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті