РФ за добу 15 разів обстріляла населені пункти Донеччини

За минулу добу росіяни 15 разів обстріляли населені пункти Донеччини, а з лінії фронту евакуйовано 87 людей, у тому числі 7 дітей. Про це повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін у Телеграм.

Він також розповів про оперативну ситуацію по області станом на ранок 14 квітня.

"Волноваський район. У Богоявленці Вугледарської громади поранено людину.

Покровський район. У Мар'їнській громаді поранено людину в Красногорівці, обстріляні Антонівка, Катеринівка і Максимільянівка. В Очеретиному 2 людини поранені, у Нетайловому — 2 людини загинули. У Селидовому пошкоджено 5 п'ятиповерхівок, 2 приватні будинки, 3 адмінбудівлі і 6 господарчих будівель. У Новоселидівці Курахівської громади 1 людина загинула і 1 поранена, пошкоджено 15 приватних будинків.

Краматорський район. У Лимані пошкоджено інфраструктурний об'єкт, обстріляні Ямполівка, Терни, Іванівка і Зарічне. У Зорі Іллінівської громади пошкоджено 1 об'єкт. Під вогнем околиці Костянтинівської громади.

Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 11 приватних будинків і багатоповерхівка. У Сіверську пошкоджено будинок", - повідомив очільник Донецької ОВА. .

Нагадаємо, російські окупанти в ніч на 14 квітня випустили чотири ракети С-300 і "літаючу бомбу" УМПБ Д-30СН по Селидовому Донецької області.

Як повідомлялося, за 13 квітня російські окупанти вбили 3 жителів Донеччини - 2 у Нетайловому і 1 у Новоселидівці. 

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті