РФ вночі атакувала південь України з використанням "шахедів" та різних видів ракет

У ніч на 31 березня армія російські окупанти  атакували південні області з використанням дронів-камікадзе і різних видів ракет. Про це  повідомили Сили оборони півдня України у Телеграм.

"Цієї ночі російські терористичні війська вкотре спрямували кілька хвиль ударних БПЛА типу "Shahed-131/136" по південних регіонах. Під прицілом ворога знову була енергетична інфраструктура Одещини та агропромислові потужності Херсонщини", -йдеться у повідомленні.

Військові наголошують, що напружена бойова робота української ППО тривала близько 2 годин.

"Ворог рясно атакував Одеську область. Усі 8 дронів вдалося збити. Падіння уламків збитого дрону спричинило пожежу на одному з енергооб'єктів області, внаслідок чого відбулося знеструмлення кількох населених пунктів. Пожежу ліквідовано. Люди не ушкоджені. Ведуться відновлювальні роботи", - зазначили у Силах оборони півдня.

Водночас, за даними військових, по Херсонщині паралельно, під час дронової атаки, росіяни застосували і балістику, і керовану авіаційну ракету. Влучили по законсервованому агропідприємству. Люди не постраждали.

Нагадаємо, увечері 30 березня росіяни обстріляли житлову забудову Шевченківського району Харкова. 

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті