РФ уночі атакувала Україну 19 крилатими ракетами і 19 дронами, з них знищено 5 ракет і 13 БПЛА

Російські війська у ніч на 20 липня атакували Україну, спрямувавши 38 боєприпасів: 19 крилатих ракет і 19 дронів-камікадзе. Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ в Телеграм 20 липня. .

"7 крилатих "Оніксів" було випущено з берегового ракетного комплексу "Бастіон" (Крим). 4 крилаті ракети повітряного базування Х-22 - з восьми літаків Ту-22МЗ (акваторія Чорного моря). 3 крилаті ракети морського базування "Калібр" імовірно з підводного човна (акваторія Чорного моря). 5 крилатих ракет наземного базування "Іскандер-К" (Крим). 19 ударних БпЛА типу "Shahed-136/131" із двох напрямків - південного (Чауда, Крим) і північно-східного (Курськ)", - зазначається у зведенні.

У результаті бойової роботи силами і засобами Повітряних Сил, у взаємодії з підрозділами інших складових Сил оборони України, знищено 18 повітряних цілей: 2 крилаті ракети морського базування "Калібр", 3 крилаті ракети наземного базування "Іскандер-К"; 13 ударних дронів "Shahed-136/131".

Також повідомляється, що за поточну та минулу добу авіація Повітряних Сил завдала понад 20 авіаційних ударів по об'єктах, місцях зосередження техніки та особового складу російських окупантів.

Нагадаємо, російські окупанти у ніч на 20 липня атакували Миколаїв, є загиблі та щонайменше 18 поранених.

 

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті