Резніков після зустрічі з главою Міноборони ФРН: "Буде багато позитивних новин"

Міністр оборони Олексій Резніков під час спільної пресконференції у Military Media Center з главою Міноборони ФРН Борисом Пісторіусом анонсував багато позитивних для України новин. Про це у Телеграм повідомляє Міноборони України.

«Ми провели плідну розмову. Це вже наша друга зустріч після зустрічі у форматі «Рамштайн». Невдовзі буде іще одна в такому ж форматі, однак в Брюсселі. Буде багато позитивних новин. Ми обговорили не тільки умови захисту нашого неба, але й кооперацію і на майбутнє, і після перемоги», – наголосив Резніков.

Зі свого боку Борис Пісторіус повідомив, що разом з Олексієм Резніковим обговорив варіанти пришвидшення виготовлення боєприпасів для України, зокрема – систем протиповітряної оборони.

«Я на своїй посаді близько двох тижнів. Хочу висловити солідарність Україні. Із захопленням і повагою я ставлюся до ваших людей і українських солдатів. Український солдат – рішучий. Не має бути сумнівів, що ми і в майбутньому стоятимемо на боці України», – зазначив Борис Пісторіус.

Як повідомлялося, "перший Leopard 2 прибув до Києва": міністр оборони Німеччини Пісторіус відвідав Україну.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті