Реал Мадрид став володарем Суперкубку УЄФА-2022

У середу, 10 серпня, відбувся матч за Суперкубок УЄФА, в якому мадридський "Реал" зустрічався з франкфуртським "Айнтрахтом", - пише УНІАН.

Гра проходила в столиці Фінляндії, місті Гельсінкі, на стадіоні "Олімпіастадіон" і завершилася перемогою іспанського клубу з рахунком 2:0.

Матч обслуговувала бригада арбітрів на чолі з британцем Майклом Олівером.

Рахунок на 37-й хвилині відкрив Давид Алаба. Австрійський захисник "вершкових" відзначився після замішання в штрафному франкфуртців. Другий м'яч на 65-й хвилині з передачі Вінісіуса Жуніора на рахунку нападника Каріма Бензема, в цьому епізоді невдало зіграв воротар "Айнтрахта" Кевін Трапп.

"Реал" - "Айнтрахт" - 2:0

Голи: Алаба, 38, Бензема, 65

"Реал": Куртуа, Карвахаль (Рюдігер, 85), Мілітао, Алаба, Ф. Менді, Модріч (Родріго, 66), Каземіро, Кроос (Тчуамені, 85), Вальверде (Камавінга, 76), Бензема, Вінісіус (Себальос, 85)

"Айнтрахт": Трапп, Ндіка, Соу, Камада, Роді (Гетце, 58), Туре (Аларіо, 70), Борре, Ленц, Ліндстрем (Коло, 58), Тута, Кнауфф

Попередження: Аларіо, 90+2

Варто відзначити, що гол Каріма Бензема в цій грі став знаковим в кар'єрі француза. Для нього це був 324-й гол у складі "вершкових". За цим показником Бензема обійшов Рауля (323) і тепер поступається лише португальцю Кріштіану Роналду (450) в рейтингу найкращих бомбардирів в історії "Реала".

На четвертому місці - легенда 50-х і 60-х Альфредо Ді Стефано (308).

Також додамо, що головний тренер "Реала" Карло Анчелотті вчетверте в кар'єрі привів свою команду до перемоги в матчі за Суперкубок УЄФА.

За цим показником він став абсолютним лідером в історії. На другому місці тепер розташовується Пеп Гвардіола з трьома титулами, ще шість фахівців мають по дві перемоги в матчах за Суперкубок УЄФА.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті