РДК, легіон "Свобода Росії" і "Сибірський батальйон" виступили зі спільним зверненням до губернаторів Курської та Бєлгородської областей

"Російський Добровольчий Корпус", легіон "Свобода Росії" і "Сибірський батальйон" виступили зі спільним зверненням до губернаторів Курської та Бєлгородської областей РФ Романа Старовойта і В'ячеслава Гладкова. Текст звернення опубліковано в Телеграм-каналі РДК.

"Звільнення російських регіонів від кремлівського терористичного режиму триває в ці хвилини. Наразі по путінських військах у Бєлгородській і Курській областях наносяться масовані удари. Ми закликаємо уповноважених осіб цих областей, насамперед губернатора Курської області Романа Старовойта і губернатора Бєлгородської області В'ячеслава Гладкова, негайно оголосити евакуацію з усієї території вищезазначених областей і без зволікання евакуювати цивільних. Мирні жителі не повинні страждати від війни, і будь-які жертви в процесі бойових дій будуть на совісті Старовойта і Гладкова", - йдеться у зверненні.

"Ми вимагаємо від губернаторів припинити виконувати злочинні накази кремлівського режиму і не перешкоджати евакуації мирних громадян із зони бойових дій, які самі вже вирішили залишити свої домівки і рятувати життя своїх сімей. Операція зі звільнення Курської та Бєлгородської областей триватиме до досягнення всіх поставлених цілей. Перемога буде за нами!", - підкреслюється у зверненні. 

Як повідомлялося, РДК знову звернувся до жителів Курщини та Бєлгородщини.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті