Рашисти знову вдарили по зупинці транспорту в Херсоні – загинули 3 людей

Російські окупанти знову обстріляли Херсон зранку у четвер, 9 березня. Про це у Telegram повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак.

"Російські терористи вранці обстріляли Херсон. Потрапили, зокрема, у зупинку громадського транспорту. Внаслідок обстрілу загинули 3 особи", - повідомив чиновник.

У Херсонській обласній прокуратурі також повідомили як мінімум про двох поранених внаслідок цього обстрілу. Також правоохоронці додали, що обстріл міста триває.

"Збройні сили РФ, вкотре нехтуючи нормами міжнародного гуманітарного права, здійснили обстріл житлових масивів міста Херсона та населених пунктів Бериславського району", - повідомили у прокуратурі.

За даними Херсонської ОВА, росіяни вбили двох людей на зупинці. Третьою жертвою окупантів стала жінка, яка знаходилася у магазині поряд. У помешкання потрапили уламки боєприпасу.

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури розпочато кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством (частина 2 статті 438 КК України).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Львівщині жертвами ракетної атаки стали вже п'ять людей.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті