Рашисти знову обстріляли Нікополь: госпіталізована 83-річна жінка

Під обстріл рашистів у Нікополі потрапила 83-річна жінка, її госпіталізували. Про це ввечері 15 грудня повідомив у Телеграм голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

"Чотири рази протягом дня під прицілом агресора був Нікополь. Гатив по районному центру з важкої артилерії. Випустив зо півтора десятка снарядів. Постраждали бабуся з онукою. 83-річна жінка з мінно-вибуховою травмою й пораненням обличчя госпіталізована. 16-річна дівчинка лікуватиметься вдома", - повідомив Лисак.

Він додав, що у місті пошкоджені магазин, 14 приватних будинків, 10 господарських споруд. Понівечені 3 гаражі, 7 парників, авто, декілька ліній електропередач та газогін. 

"На решті територій регіону, попри повітряні тривоги, – без обстрілів", - констатував голова ОВА. 

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті