Рашисти здійснили за добу 41 обстріл Херсонщини: поранено 6 людей, у Херсоні частково відсутня вода, електро- та теплопостачання

За минулу добу російські окупанти здійснил 41 обстріл Херсонщини, випустивши 164 снаряди, із застосуванням артилерії, РСЗВ, танків, БпЛА та авіації. Про це вранці 1 лютого повідомив у Телеграм начальник ОВА Олександр Прокудін.

"Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; навчальні заклади та дитячий садок у Бериславському районі; гуртожиток та підприємство у Херсоні. Через російську агресію 6 людей  дістали поранення", - повідомив глава області.

Начальник МВА Херсону Роман Мрочко в Телеграм повідомив, що за минулу добу російські війська 23 рази обстріляли населені пункти Херсонської міської територіальної громади та використали для цього 106 снарядів.

"Ураження зафіксовані в Херсоні, Садовому, Придніпровському, Антонівці та Інженерному. Внаслідок російських ворожих обстрілів Херсонської міської територіальної громади за минулу добу один чоловік отримав поранення середнього ступеня тяжкості. Йому надана медична допомога.

"Після нічних ворожих атак у Херсоні частково відсутні електро- та теплопостачання, вода. Аварійні бригади працюють над усуненням наслідків обстрілів", - повідомив Мрочко.

Також, за його словами, у результаті ворожих обстрілів та відсутності електропостачання,  зараз не можливо вивести тролейбуси на маршрути. 

"Аварійні бригади вже працюють над відновленням електромереж. Після усунення пошкоджень 21 тролейбус вийде на лінії, про що ми  повідомимо додатково", - зазначив Мрочко.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті