Рашисти завдали удару ракетами С-300 по Слов'янську - загинула жінка

Російські окупанти в четвер, 11 травня, завдали ракетного удару по Слов'янську. Про це у Facebook повідомив міський голова Вадим Лях.

"На жаль, наше місто знову обстріляли. С-300. Потрапляння в приватний будинок. Поранено жінку. Також постраждали дві багатоповерхівки на вулиці Світлодарській, приватні будинки, авто", - повідомив чиновник.

Наразі рятувальники продовжують роботу на місці удару.

Оновлено об 11:40. у ДСНС повідомили, що жінка від отриманих травм загинула в лікарні. Також рятувальники зазначили, що участь у ліквідації наслідків удару беруть 11 осіб та три одиниці рятувальної техніки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулу добу окупанти вбили трьох мирних жителів Донеччини.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті