Рашисти за добу завдали 155 ударів по 25 населених пунктах Запорізькій області

Російські окупанти за добу завдали 155 ударів по 25 населених пунктах Запорізькій області. Про це у Телеграм повідомляє голова ОВА Юрій Малашко. 

"Ввечері 17 листопада ворог випустив по обласному центру 8 безпілотників – 4 вдалося знищити. Внаслідок атаки  зайнялась пожежа на об'єктах інфраструктури. Інформація про постраждалих не надходила. За минулу добу військовослужбовці РФ завдали 155 ударів по 25 населених пунктах області. Зафіксовано 124 артобстрілів, 21 БПЛА-атаку, 9 РСЗВ-обстрілів та авіаційний удар", - повідомив Малашко.

За його словами, окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру  у районі населених пунктів Запоріжжя, Гуляйполе, Оріхів, Залізничне, Новодарівка, Мала Токмачка, Роботине, Новоадріївка, Полтавка, Гуляйпільське, Чарівне, Левадне, Білогір'я,  Новоданилівка, Щербаки, Лугівське, Верхня Терса, Кам'янське, П'ятихатки, Лук'янівське, Степове, Приморське, Плавні, Темирівка, Малі Щербаки.

Надійшло 23 повідомлення про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті атак військовослужбовців РФ.

Як додає Офіс генпрокурора України, внаслідок атаки дронами зазнали руйнувань споруди місцевих підприємств. Вибуховою хвилею пошкоджено будівлі гуртожитків запорізького вишу.

Статті

Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Всі статті