Рашисти за добу вбили та поранили 2 мирних жителів Донеччини

Російські окупанти напередодні вбили та поранили двох мирних жителів Донецької області. Про це 22 лютого у Facebook повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

"За 21 лютого росіяни вбили 1 мешканця Донеччини - в Іванівському. Ще 1 людина в області отримала поранення", - повідомив чиновник.

Усього ж з початку повномасштабного вторгнення окупанти вбили 1382 та поранили 3076 мирних жителів Донецької області. При цьому поки що неможливо встановити точну кількість жертв у Волновасі та Маріуполі.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що троє мирних жителів Донбасу загинули в результаті російських обстрілів.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті