Рашисти вивели у Чорне море 3 носія "Калібрів" - ОК "Південь"

Три російські кораблі-носії ракет типу "Калібр" сукупним залпом у 16 ракет знаходяться наразі в Чорному морі. , Про це Оперативне командування "Південь" повідомило у Facebook 13 лютого. 

"Ворог нарощує присутність ракетоносіїв у Чорному морі та активізує повітряну розвідку. До двох підводних ракетоносіїв додався фрегат, тому загальний залп ракет типу "Калібр" наразі становить 16", - йдеться у повідомленні.Крім того, повідомляється, що вздовж лінії фронту фіксується збільшення кількості розвідувальних безпілотних літальних апаратів.

Раніше в понеділок у Військово-морських силах Збройних сил України повідомлялося про 11 ворожих кораблів на бойовому чергуванні в Чорному морі, з них було 2 носії "Калібрів" сукупним залпом 8 ракет.

В Азовському морі знаходиться 1 корабель окупантів, у Середземному – 10, із них 5 носіїв "Калібрів" сукупним залпом 72 ракети.

За даними Генштабу, за добу на користь РФ прохід окупованою Керч-Єнікальською протокою здійснили 27 суден у бік Азовського моря (з них 9 йшли з протоки Босфор) і 30 – у бік Чорного (з них 10 продовжили рух у бік Босфору).

Як раніше повідомлялося, у ніч на 11 лютого ворог здійснив бомбардування острова Зміїний, скинувши 4 авіабомби. 

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті