Рашисти випустили по Херсонщині 247 снарядів з артилерії, РСЗВ, мінометів, танків, безпілотників та авіації. Двоє людей загинуло

Рашисти обстріляли Херсонщину 63 рази, випустивши 247 снарядів з артилерії, РСЗВ, мінометів, танків, безпілотників та авіації протягом доби 20 квітня. Про це повідомила Херсонська ОВА у своєму Телеграм-каналі 21 квітня.

"Російські окупанти 63 рази обстріляли мирні населені пункти Херсонщини, – сказано в повідомленні. – Випустили 247 снарядів з артилерії, РСЗВ, мінометів, танків, безпілотників та авіації".

Уточнюється, що Херсон ворог атакував 4 рази, випустивши по місту 13 снарядів.

Підкреслюється, що минулої доби через російську агресію в Херсонській області дві людини загинули, ще троє отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Раніше повідомлялось, що рашисти обстріляли Херсонську область 46 разів за добу.

Статті

Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Донбас
14.04.2024
18:21

Нове видання обіцяє жителям "ДНР/ЛНР" новини про кішку, яка народила кошенят, і нефарбований паркан. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу були традиційно нудними. Численні близькі до місцевої влади Телеграм-канали слідом за офіційними джерелами масової пропаганди цитували політиків чужої країни і на честь 12 квітня тиражували нічим не підкріплені...
Країна
12.04.2024
15:51

Іпотечна програма "єОселя": шанс на житло, який не всім по кишені

Головна особливість програми – це можливість придбати житло в іпотеку під 3-7% терміном на 20 років з мінімальним внеском 20%. Подібних умов ще ніколи не було на іпотечному ринку України, тому не дивно, що програма користується популярністю.
Всі статті