Рашисти вчиняють самогубства, не витримуючи тиску на фронті (перехоплення ГУР)

Російські окупанти починають чинити самогубства на фронті, не витримуючи морально-психологічного тиску. Про це 19 березня повідомляє Головне управління розвідки МО України з посиланням на перехоплену розмову рашистів.

"Та своїм життям живемо, п***ець, б***ь. Ось, хто стріляється, вже ось голову пацан прострелив, н***й, сам собі", - заявив один з окупантів.

У перехопленій розмові з кимось із родичок він сказав, що його товариш повернувся з наряду, взяв автомат – і вистрілив собі в голову. Пізніше він підтвердив припущення співрозмовниці, що самогубство сталося через тиск на російських солдатів.

При цьому командир загиблого, щоб його рідні отримали виплату п'ять мільйонів рублів, записав його смерть як загибель у бою. Проте співрозмовниця окупанта поскаржилася, що його товариш, застреливши себе, не подумав про власну родину.

Нагадаємо, в одному з попередніх перехоплень рашист розповів про окупанта-пияку, який поїхав за горілкою і не повернувся.

Статті

Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Всі статті