Рашисти у Бахмуті втрачають тисячі своїх солдатів, їх мета - вийти на кордони Донецької та Луганської областей - Гайдай

Рашисти у Бахмуті втрачають тисячі своїх солдатів, які там і залишаються на все життя. Про це повідомив голова Луганської військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай 25 грудня.

"Що стосується Бахмута – то це вже більше навіть не просто в стратегічному плані – це вже більш символізм, що дуже любить кремлівський режим. Вони ж або на дати орієнтуються, або хочуть назвати якийсь населений пункт величезною перемогою. Тому тут таке завдання. Плюс ще "кадирівці" та "вагнерівці" хочуть показати й довести бункерному діду, що вони на щось спроможні. Але поки що вони просто там втрачають тисячі своїх солдатів, які там і залишаються на все життя", – сказав він.

За його словами, плани окупаційної армії все ще залишаються незмінними: вони хочуть вийти на кордони Донецької та Луганської областей. 

"Їм необхідна хоч якась перемога", - підкреслив Гайдай.

Як повідомлялося раніше, темп наступу російських військ у районі Бахмута сповільнився останніми днями, хоча ще зарано судити про те, чи досяг кульмінації російський наступ з метою захоплення міста.

Статті

Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Всі статті