Рашисти "узаконили" примусову мобілізацію на окупованій території Луганщини, знявши всі обмеження

Російські окупанти остаточно "узаконили" мобілізацію на окупованій території Луганської області, знявши вікові та інші вимоги для вступу на "службу". Про це повідомила Луганська ОВА на своїй сторінці у Facebook 4 січня.

"Коли примусову мобілізацію вже складно приховати, її потрібно узаконити. Так вирішили в кремлі стосовно жителів тимчасово окупованих територій Луганщини, – сказано в повідомленні. – Зокрема, тих, кого братимуть на службу до так званих "органів внутрішніх справ".

Уточнюється, що, відповідно до нового указу окупаційної влади, з жителів захоплених територій знімаються вимоги про граничний вік для вступу на службу. Крім того, мобілізовувати будуть без психологічного відбору та випробувань.

"Виключаються також вимоги про проходження випробувань, – пише ОВА. Заходи з професійного психологічного відбору для вступу на службу відтепер не проводитимуться".

Зазначається, що раніше віковий поріг становив 35 років для посад рядового та молодшого начальницького складу, 40 років – для середнього, старшого та вищого начальницького складу.

Раніше повідомлялось, що росіяни виділили 350 млн рублів для депортації українських дітей з окупованої Луганщини.

Статті

Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Всі статті