Рашисти вранці 26 липня нанесли удари по Харкову та Одесі

Російські окупанти вночі та вранці 26 липня здійснили обстріли Харкова та Одеси. Про це повідомляють керівники територій, що постраждали.

Як написав у своєму телеграм-каналі Харківський міський голова Ігор Тєрєхов, ворожі снаряді поцілили в один із центральних районів міста, пошкодивши цивільну інфраструктуру.

"Знову нічний обстріл міста. Прилетіло в одну з частин Харкова, яка ближче до центру. Традиційно влучання поруч із будівлею, яка до військової інфраструктури не має жодного стосунку. Про жертв поки інформації немає. Сподіваюся, що потерпілих або загиблих не буде. Прошу усіх харків'ян бути максимально обережними", - написав Тєрєхов.

У той же час спікер Одеської обласної адміністрації Сергій Братчук повідомив, що вранці рашисти нанесли авіаційні удари по Одесі.

"Літаками стратегічної авіації ворог наніс зранку удари по Одещині. Наразі вся інформація уточнюється, триває рятувальна операція і всю інформацію повідомимо трошки згодом. Сподіваюся, що не буде головного - постраждалих", - сказав Братчук у своєму відеозверненні. 

Як повідомлялося раніше, росіяни 25 липня з "Градів" обстріляли прикордонні пункти Чернігівської області

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті