Рашисти вдарили по Марганцю: 10 людей загинуло, 11 отримали поранення

Російські окупанти в ніч на 10 серпня нанесли удар по місту Марганець, що на Дніпропетровщині. Внаслідок удару загинуло 10 людей, ще 11 дістали поранень. Про це повідомив голова Криворізької міської військової адміністрації Олександр Вілкул у своєму телеграм-каналі 10 серпня.

"Вночі орки вчинили черговий військовий злочин. У Нікопольському районі під вогонь потрапили м.Марганець та Мирівська громада. По абсолютно мирних кварталах у яких спали мирні люди ворог спеціально двічі завдав удару, випустив 80 реактивних снарядів із РСЗВ "Град".

У Марганці внаслідок удару орків 10 людей загинуло, ще 11 поранено. Десять – у лікарні, семеро з них тяжкі. Пошкоджено один приватний та дев'ятнадцять багатоповерхових будинків, Палац культури гірників, ЦНАП, будівлі АТ Марганецький ГЗК, адміністративний корпус водоканалу, міська рада, школа. Виведена з ладу лінія електропередач. Місто частково без світла. Йдуть відновлювальні роботи", - написав Олександр Вілкул.

Як повідомлялося раніше, ввечері 9 серпня у Дніпрі та Запорізькій області місцеві жителі почули вибухи.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті