Рашисти ракетою вдарили по житловому будинку на Прикарпатті, де мешкала родина з 3 дітьми. Загинув хлопчик

Російська армія завдала ракетного удару по цивільному обʼєкту на Івано-Франківщині сьогодні, 11 серпня,  внаслідок чого загинула дитина, є поранені. Про це повідомила керівниця Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук у ТК.

"Сьогодні вранці ворог завдав ракетного удару по Прикарпаттю. Маємо влучання по цивільному об’єкту", - сказала чиновниця.

"Є постраждалі, серед яких дитина, яку в критичному стані було доставлено до лікарні. Медики робили все можливе, але, на жаль, врятувати життя дитині не вдалося. Співчуття рідним! Вкотре закликаю не ігнорувати сигнали «повітряних тривог». Де б ви не проживали, подбайте про свою безпеку та безпеку своїх рідних!", - закликала Оніщук.

Деталі трагедії дали у МВС.

"Івано-Франківщина. Окупанти вдарили по житловому будинку в Коломийському районі.  Близько 10:00 окупанти вдарили аеробалістичними ракетами по території області. Ракета влучила на територію приватного будинку, де жила сім’я з трьома дітьми. Внаслідок обстрілу загинув 8-річний хлопчик. Дані щодо інших постраждалих наразі уточнюються. Вибуховою хвилею та уламками частково зруйновано господарчу споруду", - йдеться у повідомленні, у якому також зазначається, що  на місці працюють необхідні служби. 

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті