Рашисти попереджають про готовність України вдарити танковими колонами з Авдіївки в бік Донецька

Так званий "384-й окремий морський пост спецпризначення ДНР" у своєму Телеграм-каналі заявляє про нібито активну підготовку наступу ЗСУ з Авдіївки на Донецьк.

"У ніч із 20 на 21 травня в Авдіївку через залізничну станцію Курахове заїхала велика партія бронетехніки ЗСУ та НГУ. Протягом крайніх 72 годин до зазначеного міста хвиля за хвилею прибувала жива сила противника, у т.ч. і особовий склад т.зв. "штурмових бригад". Крім того, відзначається різке збільшення танків та інших бойових машин України на території старого цегельного заводу в н/п Красногорівка... Крім того, наша розвідка вже четверту добу фіксує спроби української сторони знайти проломи в нашій обороні для висування танкових колон з Авдіївки в бік Донецька", - застерігають окупанти.

Вони також наголошують на "наявності у ВПС України бойового розпорядження на застосування 22-25 травня ракет-несправжніх цілей ADM-160B MALD на Донецькому напрямку, що також слугує розвідувальною ознакою підготовки противником наступу (зазначені ракети є дешевим засобом подолання протиповітряної оборони)".

У зв'язку з вищесказаним окупанти закликають своїх подільників у підрозділах "тримати вухо гостро".

"Починаючи з 03:00 год. ночі 22.05.2023 року і в найближчі 48 годин - максимальна увага на спроби потайного висування противника в бік Донецька!", - закликають окупанти.

Яким чином танкова колона може "приховано висунутися" на Донецьк, окупанти не пояснили.

Статті

Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Луганськ
20.04.2024
19:37

«Ця війна не схожа на жодну іншу»: Україна продовжує напрацьовувати досвід психологічної підтримки поранених і тих, хто повернувся з полону

«Правду кажучи, мені не хочеться знов про все це згадувати… Так, я визнаю, що потребую допомоги психолога. Але зараз мені її не надають»
Всі статті