Рашисти викрали 17-річного студента, щоб провчити "студентське кодло". Хлопця не знайшли навіть у Луганську (ФОТО)

Окупанти на Старобільщині викрали студента медичного коледжу - хлопця не можуть знайти вже 10 днів. Про це з посиланням на сестру хлопця Лідію Чорну повідомило видання "Телегазета" на своїй сторінці у Facebook "Старобільські новини".

"Студента Старобільського медичного фахового коледжу Андрія Черного 11 жовтня викрали представники "луганської народної республіки", – сказано в повідомленні. – Як повідомляє на своїй сторінці Лідія Черная, сестра зниклого, хлопця забрали з дому у селі Верхня Покровка, де він проживає разом з батьками".

Уточнюється, що забираючи хлопця, озброєні бойовики сказали: "Мы проучим это студентское кодло, которое оскверняет российскую армию".

"На запитання батьків куди його забирають, їм відповіли що до "старобєльського горотдєла". – йдеться в повідомленні. – Але в "горотдєлє" батькам відповіли, що такого хлопця не привозили".

Підкреслюється, що 19 жовтня батьки Андрія їздили до Луганська, аби знайти сина, але бойовики відповіли, що шукати треба у Старобільську.

"Телегазета" уточнює, що станом на 20 жовтня жодної інформації про хлопця не було.

Як повідомляє джерело "ОстроВа", інформація про місцезнаходження Андрія відсутня й станом на 21 жовтня.

"Андрій з 2004 року народження, йому ще немає 18 років", – каже джерело "ОстроВа".

Раніше повідомлялось, що із рашистського полону повернулась старобільчанка Ольга Авраменко, яку окупанти викрали з дому у квітні.

Статті

Країна
29.03.2024
10:18

У Криму стає страшно: зростає популярність страхування від БПЛА

...Ці виплати ніхто не побачить, тому що немає законодавчої бази: якщо вони страхують від терористичного акту, то має бути рішення про порушення кримінальної справи за відповідною статтею тощо. Все інше – гарні слова та обіцянки, якими годуватимуть.
Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Всі статті