Рашисти обстріляли житловий будинок у Запорізькій області: є загиблі та поранені

Російські окупанти обстріляли житловий будинок в селі Кам’янське Запорізької області, внаслідок чого загинуло троє людей. Про це повідомляє Запорізька ОВА 19 березня.

"Сьогодні ворог здійснив цинічний удар по житловому будинку у Василівському районі. Російський "Град" забрав життя трьох людей у Кам'янському. Ще двоє отримали поранення. Їм надається допомога", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що небезпека для мирних мешканців на лінії вогню не зникає.

"Ворог не має успіху на полі бою зі Збройними силами України, тому цілеспрямовано вбиває цивільних українців. Подумайте про свою безпеку та залишайте небезпечні території", - закликали в ОВА.

Як повідомлялося раніше, росіяни за минулу добу вбили трьох людей на Донеччині.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті