Рашисти обстріляли Сумську область з артилерії та мінометів

Російські військові 1 квітня в черговий раз атакували прикордонні території Сумської області. Про це повідомляє у  Телеграм Сумська обласна військова адміністрація.

Протягом дня росіяни здійснили обстріли територій Білопільської та Есманської громад Сумської області.

Використовуючи самохідну артилерійську установку росіяни здійснили обстріл Есманської громади, загалом за добу було зафіксовано 7 "прильотів".

По Білопільській громаді з території РФ був обстріл з міномету - 29 "прильотів". Крім того, окупанти здійснили обстріл з АГС, зафіксовано10 пострілів.

"За повідомленнями військових, формування ворожих наступальних угруповань поблизу державного кордону не виявлено. Підрозділи Сил оборони продовжують виконувати завдання на визначених рубежах оборони вздовж державного кордону", - повідомили в ОВА.

Нагадаємо, 31 березня росіяни обстріляли Авдіївку: загинуло двоє людей, з них одна дитина 2022 року народження.

Статті

Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Донбас
14.04.2024
18:21

Нове видання обіцяє жителям "ДНР/ЛНР" новини про кішку, яка народила кошенят, і нефарбований паркан. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу були традиційно нудними. Численні близькі до місцевої влади Телеграм-канали слідом за офіційними джерелами масової пропаганди цитували політиків чужої країни і на честь 12 квітня тиражували нічим не підкріплені...
Всі статті