Рашисти обстріляли Слов'янськ і Дружківку: є загиблий та постраждалі

Російські окупанти обстріляли Слов'янськ у Донецькій області. Про це повідомив керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак у своєму телеграм-каналі.

"Російські терористи обстріляли Слов‘янськ. Є загиблий та постраждалі. Тероризм у відповідь на поразки на полі бою - це єдине, що здатна робити російська нація", - написав Андрій Єрмак та додав відео.

Телеграм-канал "Типичный Славянск" повідомляє: Щонайменше 1 людина загинула, 25 поранених, зруйновані адміністративні та офісні будівлі, 5 багатоповерхівок та 7 приватних будинків - такі наслідки сьогоднішнього обстрілу Слов'янська. Рашисти вдарили по центру міста близько 10:30 двома ракетами С300". Також повідомляється, що ракетного  удару зазнала Дружківка - дві ракети С300 влучили у Дружківський дитячий будинок і практично повністю його зруйнували.

Як повідомлялося раніше, рашисти руйнують Авдіївку, перетворюючи її на другу Мар'їнку.

Статті

Країна
20.04.2024
10:00

Хмари на горизонті, або Чому у бізнесу "псується настрій"?

Валовий внутрішній продукт (ВВП) за січень-лютий зріс на 3,6%, за даними Мінекономіки. Не варто забувати, що у січні 2023 р. зафіксовано падіння на 32%, у лютому – на 26%. Тобто, були дуже погані показники. Зараз - зростання.
Світ
20.04.2024
09:31

"Трамп хоче, щоб Конгрес ухвалив рішення про допомогу Україні". Огляд західних медіа

Якщо Трамп повернеться на посаду і спробує проштовхнути мирну угоду між Росією і Україною, йому потрібно, щоб Україна мала сильну військову позицію.
Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Всі статті