Рашисти обстріляли 16 населених пунктів Донеччини за добу, є руйнування та поранені – МВС

Окупанти обстріляли 16 населених пунктів Донецької області за минулу добу, є поранені серед цивільного населення. Про це повідомило МВС України 19 січня.

"Поліцейські задокументували 26 ударів по Донеччині, – сказано в повідомленні. – Протягом доби під обстрілами перебували 16 населених пунктів. Мішенню росіян стали житлові будинки".

Підкреслюється, що є поранені внаслідок обстрілів.

Зазначається, що армія РФ вдарили з авіації, ЗРК "С-300", "Градів", "Ураганів", артилерії, мінометів, танків. Знищено та пошкоджено 29 цивільних об’єктів, у тому числі 25 житлових будинків.

"Також з авіації ворог бив по селах Времівка та Нескучне. З "Ураганів" обстріляв селище Неліпівка, – йдеться в повідомленні. – В усіх випадках інформація щодо жертв та пошкоджень не надходила".

Крім того, ракетою "С-300" росіяни вдарили по Лиману, поцілили в об’єкт інфраструктури.

Раніше з відео повідомлялось, що рашисти двічі вдарили з мінометів по житловому будинку у Бахмуті.

Статті

Країна
29.03.2024
10:18

У Криму стає страшно: зростає популярність страхування від БПЛА

...Ці виплати ніхто не побачить, тому що немає законодавчої бази: якщо вони страхують від терористичного акту, то має бути рішення про порушення кримінальної справи за відповідною статтею тощо. Все інше – гарні слова та обіцянки, якими годуватимуть.
Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Всі статті