Рашисти обстрілювали Сумщину з артилерії, мінометів та ракетами протягом доби

Окупанти обстрілювали населені пункти Сумської області ракетами, артилерією й мінометами протягом доби 15 жовтня. Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький у своєму Телеграм-каналі 

"Ситуація станом на 22:00, – написав Живицький. – За день в області було 8 обстрілів з артилерії та мінометів – 104 приходи, та один авіаудар – 6 ракет".

Уточнюється, що по Білопільській громаді з 8:15 ранку рашисти почали бити з міномету: 26 прильотів протягом години, трохи згодом – ще дві міни.

Підкреслюється, що по Шалигінській громаді прилетіло 10 мін близько 10 ранку.

"Великописарівська громада: ближче до опівдня з ворожого гвинтокрилу МІ-8 росіяни випустили 6 ракет", – повідомив голова ОВА.

Зазначається, що опівдні росіяни з безпілотника скинули вибуховий пристрій на одне із сіл Краснопільської громади.

Повідомляється, що о 16:00 почалися артилерійські та мінометні обстріли різних територій цієї громади: 22 та 8 прильотів зі ствольної артилерії та 35 мін.

"Есманська громада: після 13 години 3 міни з території РФ", – сказано в повідомленні.

Підкреслюється, що в усіх зазначених випадках, за попередньою інформацією, обійшлось без жертв та руйнувань.

Раніше повідомлялось, що понад 20 населених пунктів зазнали ударів ворога протягом доби.

Статті

Країна
20.04.2024
10:00

Хмари на горизонті, або Чому у бізнесу "псується настрій"?

Валовий внутрішній продукт (ВВП) за січень-лютий зріс на 3,6%, за даними Мінекономіки. Не варто забувати, що у січні 2023 р. зафіксовано падіння на 32%, у лютому – на 26%. Тобто, були дуже погані показники. Зараз - зростання.
Світ
20.04.2024
09:31

"Трамп хоче, щоб Конгрес ухвалив рішення про допомогу Україні". Огляд західних медіа

Якщо Трамп повернеться на посаду і спробує проштовхнути мирну угоду між Росією і Україною, йому потрібно, щоб Україна мала сильну військову позицію.
Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Всі статті