Рашисти обстріляли Дніпропетровську, Миколаївську й Харківську області, є поранені

Російські окупанти обстрілювали мирні населені пункти Дніпропетровської, Миколаївської й Харківської областей протягом минулої доби. Про це повідомили голови відповідних обласних військових адміністрацій 9 грудня.

"Протягом доби окупанти завдавали ракетних та артилерійських ударів по Куп‘янському, Харківському, Чугуївському та Ізюмському районах, – повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов. – За даними екстреної медичної допомоги, у Пісочинській громаді 3 людини госпіталізовані: 2 жінки 41 та 64 років, їхній стан середній, чоловік 40 років перебуває у важкому стані. Одному постраждалому надали допомогу на місці".

"Накрили вогнем Мирівську, Червоногригорівську та Нікопольську громади, – повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко. – Люди вціліли. У Червоногригорівській громаді побиті кілька приватних будинків і гаражів, обірвана лінія електропередач. В інших – деталі обстрілів з’ясовуються".

"Вчора о 13:10, 13:22, 13:45, 15:04 ворог завдавав артилерійських ударів по населеному пункту та акваторії Очаківської громади, – написав голова Миколаївскої ОВА Віталій Кім. – Пошкоджено об’єкт інфраструктури, господарські споруди, автівку, житлові будинки, серед них один багатоповерховий. Постраждалих немає".

Раніше повідомлялось, що ворог завдав 5 ракетних та 3 авіаційні удари, здійснив 54 обстріли з РСЗВ за добу.

Статті

Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Донбас
14.04.2024
18:21

Нове видання обіцяє жителям "ДНР/ЛНР" новини про кішку, яка народила кошенят, і нефарбований паркан. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу були традиційно нудними. Численні близькі до місцевої влади Телеграм-канали слідом за офіційними джерелами масової пропаганди цитували політиків чужої країни і на честь 12 квітня тиражували нічим не підкріплені...
Всі статті