Рашисти обстрілами зруйнували школу у Бахмуті (ФОТО)

У Бахмуті російські військові обстріляли школу. Про це йдеться у повідомленні про оперативну ситуацію станом у області на 10:00 24 липня, опубліковану очільником Донецької ОВА Павлом Кириленко.

Він також проінформував про руйнування від рашистських обстрілів школи у Костянтинівці. "Ще дві школи зруйнували російські окупанти на Донеччині сьогодні зранку - у Костянтинівці і Бахмуті. Крім того, у Новодмитрівці від рашистського вогню постраждав дитячий садок", - повідомив він.

Також близько 5-ї ранку російська ракета ударила по околицях Курахівської громади - зруйнувала приватний будинок.
"Не припиняються обстріли Сіверська, Мар'їнки та  Красногорівки - пошкоджені приватні будинки та господарські об'єкти. Про постраждалих на даний час інформація не надходила", - пише Кириленко.

Голова ОВА також опублікував фото наслідків нічних та ранкових обстрілів населених пунктів Донеччини.

Як повідомлялося, у Костянтинівці рано-вранці, 24 липня, рашисти обстріляли школу.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті