Рашисти вночі атакували Київ "Шахедами", частково зруйновано адмінбудівлю

Російські окупанти у ніч проти 30 грудня запустили 5 безпілотників "Shahed" по Києву. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба у Telegram.

"Нічна атака дронами-шахідами. Росія знову цілилась по наших об’єктах інфраструктури", - написав він.

За його словами, сили ППО відбили атаку безпілотників.

"На місцях збиття працюють екстрені служби", - зазначив Кулеба.

Пізніше у КМВА уточнили, що в повітряному просторі Києва було зафіксовано 5 ворожих безпілотників. Сили ППО здійснили вогневе ураження всіх цілей. 

"Один з баражуючих боєприпасів "Shahed" влучив у адміністративну будівлю в Голосіївському районі столиці, внаслідок чого будівля була частково зруйнована, а в житловому будинку поруч є пошкодження вікон", - йдеться у повідомленні.

Голова Офісу президента Андрій Єрмак також прокоментував нічну атаку БПЛА.

"Ну що, літуни на балалайках? Невдахи", - написав він у Telegram.

Як повідомлялося раніше, сили ППО України у четвер, 29 грудня, збили 54 із 69 запущених росією ракет.

Статті

Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Всі статті