Рашисти не припиняють спроб вивести з ладу Карлівське водосховище на Донеччині - Кириленко

Керівник Донецької військової обласної адміністрації Павло Кириленко провів інспекцію обʼєктів водопостачання в області. За його підсумками були зроблені висновки щодо стану системи в регіоні. Про це повідомляє прес-служба Донецької ОВА 18 липня.

"Внаслідок руйнування рашистами Південнодонбаського водогону та греблі Карлівського водосховища ці громади відчули гострий дефіцит води. У кожній з громад оглянув джерела водопостачання, з яких вони живляться. Детально опрацювали альтернативну схему, оскільки розуміємо, що повністю вирішити ситуацію, відновивши Південнодонбаський водогін, можливо буде лише після нашої перемоги, а Карлівське водосховище залишається нестабільним джерелом, оскільки рашисти не припиняють спроб вивести його з ладу", - розповів Кириленко.

Як повідомлялося раніше, уряд Шмигаля вирішив відбудовувати підірвану росіянами Каховську ГЕС

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті