Рашисти не проти "завалити" Шойгу: їх змушують бити з гармат заради показухи

Російських військових у Маріуполі командування змусило бити з гармат просто в поле заради показухи через очікуваний приїзд міністра оборони РФ Сергія Шойгу. Про це у своєму Телеграм-каналі 18 травня повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

"А ось і причина сьогодняшного тренування в Маріуполі. Просто русня створює картинку “на передовой” для визиту Шойгу. Жаліється, що змущені витрачати такі потрібні на передовій снаряди", - повідомив Андрющенко.

У телефонній розмові, перехват якої додає Андрющенко, рашисти не приховують, що не проти "завалити" самого Шойгу.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті