Рашисти накрили масованим артобстрілом три райони Донеччини. Є загиблий, пошкоджено житло

Рашисти накрили масованим артобстрілом три райони Донеччини. Є загиблий та руйнування. Про це вранці 11 січня повідомив у Телеграм начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

"Покровський район. В Авдіївці вночі відбувалися поодинокі обстріли, а зранку - масований артобстріл. У Мар'їнській громаді під вогнем Красногорівка, Новомихайлівка і Георгіївка. У Курахівській громаді в зоні ураження промзона. Вночі росіяни ударили по Мирнограду - пошкодили ліцей", - пише голова ОВА.

"Краматорський район. У Костянтинівській громаді обстріляні Біла Гора, Предтечине, Олександро-Шультине, Маркове і Диліївка. У Лиманській громаді пошкоджено будинок у Ямполі, під вогнем Торське і Зарічне", - зазначає Філашкін.

За його словами, у Залізному Торецької громади Бахмутського району загинула людина, пошкоджено будинок.

"Ще 1 будинок пошкоджено у Щербинівці. У Часовоярській громаді пошкоджені 6 приватних будинків і 2 багатоповерхівки. У Соледарській громаді обстріляні Роздолівка і Васюківка, у Званівській - Переїзне і Верхньокам'янське. У Сіверську пошкоджено 4 будинки", - констатував Філашкін.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті