Рашисти обстрілювали Донеччину ракетами й артилерією. Є загиблий і поранені (ФОТО)

Рашисти обстрілювали населені пункти Донецької області ракетами та артилерією протягом останньої доби, у Бахмуті є загиблий. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко 7 листопада.

"На світанку росіяни випустили 4 ракети по Краматорську – за попередньою інформацією, без жертв. Обсяги руйнувань встановлюємо, – сказано в повідомленні. – На Волноваському напрямку вночі відбувалися інтенсивні артобстріли Вугледара та Павлівки – без жертв".

Підкреслюється, що на Донецькому напрямку 2 людини зазнали поранень у Красногорівці, зафіксовано обстріли Мар’їнки та Георгіївки.

В Авдіївці вночі були поодинокі прильоти по старій та центральній частинах міста – без жертв.

Зазначається, що на Горлівському напрямку найбільше шкоди росіяни завдали Бахмуту – вбили одну людину, поранили ще двох, пошкодили п’ять приватних будинків, одну багатоповерхівку та одне підприємство.

"У Соледарській громаді інтенсивні обстріли відбувалися поблизу Яковлівки та Бахмутського, також під вогнем – околиці Торецької та Світлодарської громад, – повідомив Кириленко. – На Лисичанському напрямку росіяни поранили одного жителя Лимана, також не припиняються постійні обстріли Торського та Зарічного".

Раніше повідомлялось, що в неділю рашисти вбили ще одного та поранили п'ятьох мирних жителів Донецької області.

Статті

Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Всі статті