Рашист розповів, що в РФ чоловікам пропонують вбивати українців за списання боргів за комуналку – СБУ (ВІДЕО)

У росії чоловікам пропонують вбивати українців на війні в обмін на списання боргів за комуналку. Про такий спосіб вербовки "добровольців" розповів співробітникам СБУ черговий полонений з росії, відповідне відео розмістило відомство 29 жовтня.

"Мне предложили, так как у меня много долгов и задолженность по квартплате, предложили списание долгов в обмен на подписание контракта", – розповідає стрілець ЗС РФ, уродженець Бєлгорода, якому наприкінці літа прийшла повістка з військкомату став.

Він уточнює, що "новобранців" обіцяли тримати на кордоні з Україною, натомість за тиждень після підписання контракту перекинули в зону бойових дій на Донецькому напрямку.

Підкреслюється, що під вогнем ЗСУ "добровольчий" підрозділ був вщент розбитий за тиждень. Ті ж, кому вдалося вціліти, вирішили добиратися пішки до російського кордону, та після більше ніж трьох тижнів блукань їх взяли в полон бійці Сил оборони України.

"Невідомо, чи списали цьому добровольцю його борги, – пише СБУ. – Але свою гру в рулетку зі смертю він таки виграв, бо вцілів, на відміну від більшості своїх "колег".

СБУ уточнює, що ті окупанти, які хочуть здатись у полон, щоб вижити, можуть звертатись за телефонами +380665803498 та +380931192984.

Раніше було опубліковано відео, на якому військовополонені рашисти зробили підсумок своєї служби: "Слава Україні! Путін пи***с".

Статті

Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Всі статті