Ракетна атака на Львівщину: під завалами адмінбудівлі знайдено тіло другої людини

У Стрийському районі Львіської області, куди сьогодні, 31 березня, влучили російські ракети, під завалами адмінбудівлі знайшли тіло другої загиблої людини. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

"На жаль, під завалами адмінбудівлі обʼєкта критичної інфраструктури на Львівщині, який сьогодні вранці атакували крилаті ракети, виявили тіло ще одного чоловіка. Щирі співчуття рідним", - пише він.

За словами очільника області, рятувальники продовжують пошукові роботи.

Як повідомлялося, зранку 31 березня російсько-окупаційні війська завдали нових ударів по території Львівської області, унаслідок чого руйнувань зазнала адміністративна будівля.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті