Радник мера Маріуполя розповів, чому в окупованому місті "дивні дива з опаленням"

Через відсутність документації "МаріупольТепомережі", яка була знищена під час руйнування міста росіянами, у Маріуполі склалась ситуація, коли один будинок під'єднаний до тепломережі, а інший - ні. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у своєму телеграм-каналі 23 листопада.

"Саме тому російські підрядники не знають, де місце врізання в теплотрасу. Зрадники - комунальники теж не в курсі. В підсумку або взагалі не роблять врізку, або врізаються не в ту гілку, або або або. Саме тому в одному будинку тепло є, а в сусідньому немає", - зазначив Андрющенко.

Радник міського голови наголосив, що навіть "запуск ще 100 уявних котелен не допоможе".

Також він повідомив про аналогічну ситуацію з "Міськводоканалом".

"Свіжий приклад - нещасний Зелинського, 13. Вчора трактор закатав працюючий комунікаційний люк. Тепер не просто проблема з каналізацією, але врізка теж неможлива", - зазначив Андрющенко.

Як повідомлялось раніше, в окупованому Маріуполі представники Середньої Азії та Північного Кавказу заселяють і грабують порожні квартири.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті