ПВК "Вагнер" отримала від Медведєва замовлення ліквідувати міністра оборони Італії - ЗМІ

ПВК "Вагнер" отримала замовлення ліквідувати італійського міністра оборони Гвідо Крозетто. Про це пише низка ЗМІ країни, такі як Tasr, Il Foglio, Repubblica, - повідомляє Lb.ua.

Розмір винагороди за вбивство Крозетто становить 15 мільйонів євро. За погрозами міністру, як зазначають італійські видання, стоїть колишній президент росії Дмитро Медведєв.

На інформацію про цю винагороду звернули увагу італійські спецслужби. Вони передали погрози "вагнерівців" міністрові близько десяти днів тому. Наразі про посилення безпеки Крозетто не йдеться. Видання Repubblica зазначає, що є сумніви у правдивості такої погрози. Слова найманців насправді можна було б вважати однією з багатьох погроз, які циркулюють різними телеграм-каналами у межах пропагандистської кампанії, пов'язаної з російським вторгненням в Україну.

Як відомо, цього тижня міністр оборони Італії звинуватив групу "Вагнер" у сприянні нелегальній міграції з Африки до Італії. За словами Крозетто, це помста Італії за підтримку України у війні з РФ.

Власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин у відповідь заявив, що він не займається мігрантами, бо "має багато своїх проблем", і назвав Крозетто дурнем.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті