ПВК "Вагнер" може готувати новий етап повернення з Білорусі до росії – ISW

Бойовики ПВК "Вагнер" можуть готувати новий етап повернення до РФ з Білорусі. Про це пишуть аналітики Інституту вивчення війни (ISW), повідомляє "DW Главное" 11 серпня.

"Судячи із супутникових знімків, бойовики ПВК "Вагнер" залишаються на базах у Білорусі, - ідеться в повідомленні. - Водночас 500-600 найманців, імовірно, виїхали в Росію, а другий етап виведення сил Пригожина, за даними російських джерел, може відбутися 13 серпня, ідеться в новому зведенні".

У ISW зазначають, що сам Євген Пригожин не коментує всі ці припущення, а отже, "...у нього більше немає повної свободи говорити про майбутнє заснованої ним ПВК".

Раніше повідомлялося, що плани путіна і Лукашенка щодо "вагнерівців" у Білорусі істотно відрізняються.

Статті

Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Всі статті