Путін все ще хоче знищити Україну і не має наміру здаватися - глава МЗС Австрії

Глава кремля путін все ще не відмовився від свого бажання знищити Україну і не збирається здаватися. Про це 9 вересня в інтерв'ю Wiener Zeitung заявив глава МЗС Австрії Александер Шалленберг.

"Звичайно, якщо дипломатія стане панівною силою, ми були б готові прийняти перемовників. Але ми дуже далекі від цього. Навіть після виступу путіна у Владивостоці можна побачити, що він не має найменшого бажання здатися. Зовсім навпаки", - заявив Шалленберг.

Також він зазначив, що метою росії, як і раніше, залишається знищення України.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Індонезія готова організувати зустріч Зеленського та путіна на саміті G20.

Статті

Країна
29.03.2024
10:18

У Криму стає страшно: зростає популярність страхування від БПЛА

...Ці виплати ніхто не побачить, тому що немає законодавчої бази: якщо вони страхують від терористичного акту, то має бути рішення про порушення кримінальної справи за відповідною статтею тощо. Все інше – гарні слова та обіцянки, якими годуватимуть.
Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Всі статті