Путін з сьогоднішнього дня оголосив часткову мобілізацію в росії в РФ

Президент росії владімір путін оголосив про часткову мобілізацію. Відповідну інформацію лідер рашистів озвучив в ході свого звернення до громадян.

"Вважаю за необхідне ухвалити наступне рішення. Воно в повній мірі адекватне загрозам, з якими ми зіштовхуємось. А саме, для захисту нашої вітчизни, захисту її суверенітету та територіальної цілісності, для забезпечення безпеки нашого народу та людей на звільнених територіях, вважаю за необхідне підтримати пропозицію Міністерства оборони та Генерального штабу про проведення в Російській Федерації часткової мобілізації", - заявив путін.

Він також наголосив, що призову на військову службу підлягатимуть лише громадяни, які зараз перебувають у запасі і передусім ті, хто проходив службу у лавах ЗС, має певні військово-облікові спеціальності та відповідний досвід.

Мобілізовані на військові службу перед відправкою в частини обов'язково проходитимуть додаткову військову підготовку з урахуванням досвіду "спеціальної військової операції".

Мобілізаційні заходи розпочнуться вже з сьогоднішнього дня.

Як повідомлялося раніше, звернення путіна планувалося ввечері 20 вересня, але його перенесли без пояснення причин

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті