Путін залякує громадян РФ "німецькими танками Leopard, на борту яких хрести"

Виступаючи у Волгограді на концерті, присвяченому 80-річчю перемоги у Сталінградській битві, російський диктатор путін говорив про війну, яку він розпочав майже рік тому проти України, повторював відомі тези про загрозу з боку Заходу і вперше прокоментував очікувані поставки Києву німецьких танків Leopard. Про це повідомляє Бі-бі-сі.

"Неймовірно, але факт - нам знову загрожують німецькими танками Leopard, на борту яких хрести", - сказав путін у прямому ефірі російських ЗМІ.

Виступаючи у Волгограді, путін знову виступив із туманною загрозою ескалації конфлікту, не вдаючись цього разу до міркувань про ядерну зброю. Росія за відповіді на погрози однією бронетехнікою не обійдеться, всі повинні це розуміти, заявив він.

Зазначається, що Волгоград перед приїздом путіна був тимчасово перейменований на Сталінград - це відбувається не перший рік у пам'ятні дати. На Мамаєвому кургані, де путін покладав квіти, не було жодної людини, крім неї самої, почесної варти та співробітників ФСО. Так само було і на Піскарівському цвинтарі у Петербурзі, який путін відвідував у січні у річницю прориву блокади Ленінграда.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті