Путін посилює вторгнення в Україну й відправляє на смерть дедалі більше росіян - Міноборони Британії

Міністр оборони Великої Британії Грант Шеппс заявив, що росія нарощує своє вторгнення в Україну, надсилаючи більше військових на смерть, ніж у будь-який час від початку війни. Про це він написав у соцмережі Х (колишній Twitter).

Британський міністр опублікував коментар у відповідь на зведення британської розвідки щодо ситуації на фронті в Україні.

Шеппс зазначив, що російський диктатор путін інтенсифікує своє вторгнення – "безглуздо відправляючи на смерть більше росіян, ніж у будь-який час від початку війни".

"Хоробрість українців і підтримка Заходу стримують їхнє просування, але ми не можемо бути бездіяльними. Україні потрібна наша непохитна підтримка, щоб боротися й перемогти", – наголосив він.

Нагадаємо, Міноборони Великої Британії повідомило, що РФ під час наступу на Авдіївку втратила тисячі солдатів. 

Як повідомлялося, британська розвідка розповіла про побутові проблеми окупантів на фронті. 

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті