Путін доручив військовим провести навчання із "застосування нестратегічної ядерної зброї"

Російські військові проведуть навчання, під час яких буде відпрацьовано "застосування нестратегічної ядерної зброї". Про це оголосило 6 травня міноборони РФ, - повідомляє Телеграм-канал "The Moscow Times".

Навчання відбудуться "найближчим часом" за дорученням "верховного головнокомандувача Збройних сил Російської Федерації", заявили у військовому відомстві країни-агресора.

У навчаннях візьмуть участь ракетні з'єднання Південного військового округу, авіація і сили військового-морського флоту, їхня мета - "підвищення готовності нестратегічних ядерних сил до виконання бойових завдань", а також "практичне відпрацювання питань підготовки та застосування нестратегічної ядерної зброї", підкреслює міноборони агресора.

Навчання, як повідомляє відомство, проводять "у відповідь на провокаційні заяви і погрози окремих західних офіційних осіб", а також з метою "безумовного забезпечення територіальної цілісності та суверенітету російської держави".          

Як повідомлялося, Макрон висловив задоволення, що змусив нервувати Росію

Статті

Донбас
26.05.2024
18:29

Ближче ніж на 100 метрів до кордону з Росією наближатися заборонено. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу іноді з гордістю, іноді з натяком на сум визнавали, що анексовані території «ДНР/ЛНР», які РФ всупереч міжнародному праву чомусь називає «повноправними суб'єктами Федерації», як і раніше, російські можновладці...
Країна
25.05.2024
12:00

Посилення мобілізації у дії: що змінилося після 18 травня

"...Поки перебував у ТЦК, наслухався багато історій про те, як людям виписували повістки на блокпостах, у метро, ​​на ринку, був один чоловік, якому виписали повістку прямо біля реєстратури в поліклініці",
Країна
24.05.2024
10:14

Санкційний фронт: весняний наступ

Нові заходи, вжиті навесні союзниками України, посилюють залежність російської економіки від Китаю. Вони також вирішують ринкові проблеми самих країн G7. Але не відповідають головним цілям санкційного тиску.
Всі статті