Пушиліну із бюджету РФ підкинули ще 4 мільярди - на виплати пораненим бойовикам і сім'ям загиблих "захисників ДНР"

Ватажок "ДНР" Денис Пушилін підписав "закон" про збільшення дохідної частини "республіканського бюджету" на приблизно 4 мільярди рублів. Це випливає з порівняння попередньої версії бюджету з актуальною на сьогоднішній день. 

17 травня після того, як із коштів федерального бюджету РФ було виділено 2,7 млрд рублів для погашення заборгованості шахтарям "ДНР" із заробітної плати, дохідна частина "республіканського бюджету" становила близько 226 млрд рублів. 

Після ухвалення сьогодні змін до "закону" про бюджет його дохідна частина збільшилася ще на 4 млрд рублів і склала приблизно 230 мільярдів. "Кошти підуть на забезпечення соціальних гарантій у вигляді одноразових виплат у випадках загибелі та отримання поранень відповідно до указу Глави "Про надання соціальних гарантій окремим категоріям осіб з-поміж захисників ДНР і членам їхніх сімей", - повідомили в "народній раді ДНР".

З огляду на те, що практично 90% доходів "молодої республіки" становлять так звані безоплатні надходження з Федерального бюджету РФ, можна з великою часткою впевненості стверджувати, що 4 млрд рублів на виплати пораненим бойовикам і сім'ям загиблих "захисників ДНР" теж отримані за рахунок російських платників податків.

Статті

Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Всі статті