Пушилін звільнив Чорткова з поста "міністра вуглепрому" і підвищив його до "першого заступника голови уряду"

Ватажок "ДНР" Денис Пушилін звільнив Андрія Чорткова з посади "міністра вугільної промисловості" та підвищив його до "першого заступника голови уряду". Про це йдеться у його "указі".

Нагадаємо, що про призначення Андрія Чорткова на посаду «міністра вуглепрому ДНР» стало відомо у липні 2022 року. Раніше він обіймав посаду голови місцевого самоврядування Кстівського району Нижегородської області, а до цього був міністром енергетики та ЖКГ Нижегородської області.

Раніше "першим заступником голови уряду ДНР" був виходець із Татарстану Рустам Мінгазов, якого рішенням "очільника" було звільнено від виконання обов'язків.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті