Пригоди окупанта: "Мы их расстреливали... Пока не разобрались, что свои" (перехоплення ГУР)

Військовослужбовець РФ розповідає батькові про бойові ситуації з представниками ПВК "Вагнер" та чутки про поляків, які нібито розстрілюють українців за відступ з позицій. Про це свідчить перехоплення телефонної розмови рашиста з його батьком, опубліковане Головним управліннм розвідки (ГУР) Міноборони України 16 січня.

"Мы их расстреливали... Мы им танк и "тигр" взорвали. Пока не разобрались, что свои", – розповідає він про те, як його підрозділ влучив у "вагнерівців".

За словами рашиста, величезні втрати "вагнерівців" міноборони РФ не рахує взагалі.

Переказує рашист і кілька міфів, придуманих окупантами про українську армію: про те, що в ній воюють поляки, які розстрілюють українців, а також негри, і що американці випробовують на польських військових препарати, які дозволяють їм не відчувати болю.

Ділиться також історією про те, як у його підрозділі били офіцерів, а він стояв і дивився на це.

"Смотрел просто, как пи***ят? Правильно, лучше быть свидетелем", – хввлить окупанта батько.

Раніше було опубліковане перехоплення, у якому рашист-вбивця розповідав дружині: "Це всього лише хохли, непотріб, пил… Хохляцька дитина – задушити в утробі".

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті