Пригожин підтвердив достовірність заяв у Слідком РФ на Шойгу і Герасимова, звинувативши у "геноциді російського народу"

Ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин підтвердив, що написав заяву у Слідчий комітет щодо РФ щодо міністра оборони Сергія Шойгу і начальника Генштабу Валерія Герасимова. Слова соратника путіна публікує його пресслужба 23 червня.

Зокрема, Пригожин вважає, що саме Шойгу та Герасимов винні у ліквідації на війні проти України "десятка тисяч російських громадян".

"Так, це ті самі заяви на Герасимова і Шойгу, згідно з якими вони мають відповісти за геноцид російського народу, вбивство десятка тисяч російських громадян і передачу російських територій ворогові. Причому передачу навмисну, так само, як і вбивство російських громадян і геноцид. У Шойгу геноцид за національною ознакою", - прокоментував свої дії ватажок ПВК.

Як повідомлялося, аналітик Сергій Гармаш вважає, що Путін навмисно вирощує в особі Пригожина видимість політичної альтернативи собі, щоб показати, хто може стати біля керма ядерної Росії, якщо не стане його.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті